پاسخ: [توضیح] LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها
البته استاد اینقدر چیزی به ما اموختن که ما شرمنده شدیم ولی می خواستم بگم .....
علاوه بر دلایل فوق برای تولید led ها ،اثار جبران ناپذیر ccfl ها رو بر محیط زیست نمی توان نادیده گرفت حنتی بعضی از منابع سازگار بودن led ها با طبیعت رو دلیل اصلی به وجود امدن led ها می دونن.
نقل قول:
البته استاد اینقدر چیزی به ما اموختن که ما شرمنده شدیم ولی می خواستم بگم .....
علاوه بر دلایل فوق برای تولید led ها ،اثار جبران ناپذیر ccfl ها رو بر محیط زیست نمی توان نادیده گرفت حنتی بعضی از منابع سازگار بودن led ها با طبیعت رو دلیل اصلی به وجود امدن led ها می دونن.
به انجمن خودتون خوش اومدید :give_rose:
اگر براتون امکان داره در مورد ccfl بیشتر توضیح بدین
از استاد عزیز بخاطر راهنمایی های مفیدشون تشکر میکنم. در انتخاب LED یا LCD مقداری تردید داشتم. اما حالا با قطعیت LCD میگیرم اما از نوع پنل خوبش. مطمئناً تا سه چهار سال دیگه یه تکنولوژی جدید میاد که از LED خیلی پیشرفته تر باشه. لااقل اونموقع واسه جایگزین کردنش با LCD تردید کمتری خواهیم داشت ...
سلام
قصد خرید یه مونیتور 22 دارم که بصورت پرتابل یه لپ تاپی وصل کنم که خروجی تصویرش فقط vga هست
چون قراره فقط با کابل vga لپ تاپ رو به مانیتور وصل کنم ارزش داره هزینه اضافی برای مونیتور مدل بالا بدم؟ یه LCD با LED برای کابل vga نفاوتی داره آیا؟
نقل قول:
سلام
قصد خرید یه مونیتور 22 دارم که بصورت پرتابل یه لپ تاپی وصل کنم که خروجی تصویرش فقط vga هست
چون قراره فقط با کابل vga لپ تاپ رو به مانیتور وصل کنم ارزش داره هزینه اضافی برای مونیتور مدل بالا بدم؟ یه LCD با LED برای کابل vga نفاوتی داره آیا؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون از راهنماییتون اما جواب بنده رو ندادید؟
نقل قول:
و گویا مدلی که معرفی کردید موجود نیست
ASUS - 22" - VX228H - LED
اين هم مونيتور خوبيه ...
قيمتش 710